Rólunk

Főoldal

A bozótmíves programokról

A túlélés és a természetben való boldogulás témaköréhez kapcsolódóan folyamatosan szervezünk programokat az érdeklődők számára.

Értesülj első kézből aktuális programjainkról

Programokat folyamatosan szervezük, ahogy időnk engedi. Sajnos jelenleg éppen nincs szervezés alatt álló programunk, de ez bármikor megváltozhat, így ha szeretnél értesítést kapni aktuális programjainkról, akkor ide kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre.

Programjainkat alapvetően három fő kategóriába sorolhatjuk:

  1. rendszeresen ismétlődő túlélőtúrák és képzések a téma iránt érdeklődő magánszemélyeknek (pl. Egy szál késsel a bozótban programunk, vagy tematikus kurzusaink),
  2. csapatépítő tréningek cégeknek, baráti társaságoknak (ide tartoznak az osztálykirándulások is),
  3. valamint ahogy időnk engedi, már tapasztaltabb regisztrált tagjainknak is igyekszünk folyamatosan nagyobb kihívást jelentő túrákat szervezni, hogy formában tartsuk magunkat.

Jelentkezés a programokra

Az általunk szervezett programokra mindig online kell jelentkezni. Jelentkezni csak egy konkrét időpontra meghirdetett programra lehet. A részvétel és a jelentkezés feltételeiről mindig az adott program kiírásában találhatók részletes információk.

A programok gyakoriságáról

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján októbertől-márciusig elsősorban regisztrált tagjainknak szervezünk programokat, a minimális külsős érdeklődés miatt. Tehát az új érdeklődőknek meghirdetett rendszeres programjaink jellemzően áprilistól-szeptemberig kerülnek kiírásra. Természetesen kellő számú csoportos érdeklődés esetén (pl. osztályok, családok, baráti társaságok részére), az év bármely szakában szívesen szervezünk akár rendhagyó programokat is, előre egyeztetett időpontban. Ilyen jellegű igény esetén kérjük, lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeinken.Az egyik legnépszerűbb programunkra, amely az ún. "Egy szál késsel a bozótban" nevet kapta lehetőség van ajándék kupon megrendelésére is. Ha tehát pl. szeretnéd meglepni kedvesedet egy olyan túlélőtúrával, ahol igazán sokat tanulhat a természetben való boldogulás alapjairól, akkor ide kattintva rendelhetsz neki névre szóló ajándék utalványt, amit 1 éven belül válthat be a kapott kuponkóddal történő jelentkezés leadásával az említett „Egy szál késsel a bozótban I.” programon.

Ennek a népszerű túlélőtúrának egyébként van egy második része is, amin már csak azok vehetnek részt, akik korábban már teljesítették a program első részét, és akik az alapok elsajátítása után egy olyan kihívásra vágynak, ahol egyénileg is bizonyíthatják az elsajátított képességek sikeres gyakorlati alkalmazását. Ez az ún. Egy szál késsel a bozótban II. túlélőtúránk jellemzően évente egyszer, ősszel kerül kiírásra.

Válassz a lenti lehetőségek közül, és tudj meg többet az alábbi programjainkról!Ha még mindig hezitálsz, akkor ide kattintva elolvashatod azok véleményét programjainkról, akik már részt vettek valamelyiken. Ide kattintva pedig egy csomó képet tekinthetsz meg, amelyek a már említett programjainkon, vagy egyéb túráink, kalandjaink során készültek.

Várunk szeretettel!
Bozótmívesek