Rólunk

Főoldal
Hogyan lehetek regisztrált tag?

A bozotmives.hu működésének fő célja nem az, hogy minél több regisztrált tagunk legyen. Regisztrált tagjaink azok közül kerülnek ki, akiket komolyabban  és hosszabb távon is érdekel a bozótmívesség. Csak azok lehetnek regisztrált tagjaink, akik személyesen és rendszeresen, hosszabb távon szeretnének közösségünk aktív tagjaként velünk tartani.

A bozotmives.hu regisztrált tagsága meghívásos alapon létesül, így regisztrált tag kizárólag az lehet, akit a csapattagok egybehangzó döntésük alapján ? személyre szólóan meghívnak. Csak az kaphat meghívást, akit a csapattagok személyesen is megismertek, több nyílvános szervezésű programunkon történő részvétel során (ESZKAB I. és II. programok teljesítése alapkövetelmény, de nem jelent automatikus regisztrációt!) és akiről a csapattagok egybehangzóan úgy gondoják, hogy szívesen látnák regisztrált tagjaink között az illetőt. A meghívás elfogadása egy lehetőség, ami természetesen visszautasítható bármikor.

A félreértések elkerülése végett:
Aki feliratkozott hírlevelünkre az nem minősül regisztrált tagnak, csupán hírlevél olvasónak, így belépni sem tud portálunkra. A regisztrált tagsági státusz meghosszabbításáról, félévente a csapattagok döntenek, minden regisztrált tag esetében. A féléves tagság meghosszabbítása további feltételekhez kötött. Tudjuk, hogy nem könnyű közénk bekerülni és a bent maradáshoz is teljesíteni kell, de az idő azt igazolta, hogy ez így van jól.