Adatvédelmi nyilatkozat

a Bozótmívesek.hu Kft. által kezelt adatokról


Az Adatvédelmi Nyilatkozat kidolgozása során a Bozótmívesek.hu Kft. az alábbi hatályos jogszabályok rendelkezéseit vette figyelembe: A Bozótmívesek.hu Kft. (8200 Veszprém, Kőhíd u. 12/C, Adószám.: 22910639-2-19), a fenti törvényekben megfogalmazott előírásoknak eleget téve és azt betartva, mint a bozotmives.hu weboldal üzemeltetője az ügyfeleivel, valamint a termékei és szolgáltatásai iránt érdeklődőkkel történő kapcsolattartáshoz és kommunikációhoz, a nyilvános adatok tárolásán alapuló adatkezelést végez. A programértesítést kérő (hírlevélre feliratkozó), progamunkra jelentekző, árajánlatot kérő, webáruházunkban vásárló, marketing kampányainkban résztvevő felhasználókkal, valamint az online felméréseinkben részt vevőkkel kapcsolatban nevüket, e-mail-címüket, azon cég adatait, amelyet képviselve kapcsolatban lépnek a Bozótmívesek.hu Kft.-vel, illetve az egyéb szolgáltatások használatával kapcsolatos, szintén önkéntesen megadott, illetve a rendszer működtetéséhez szükséges adataikat (email, cím, név, telefonszám, felhasználónév, jelszó, kommunikációs folyam, csatolt dokumentumok) tároljuk, illetve naplózzuk.

Az adatkezelés célja a folyamatos kapcsolattartás lehetővé tétele már meglévő, illetve potenciális partnereinkkel, érdeklődőkkel, ill. regisztrált tagjainkkal. A rendszer használatával kapcsolatosan naplózásra kerülő adatok pedig kizárólag statisztikai célokat szolgálnak.

A Bozótmívesek.hu Kft. által üzemeltetett oldalakon elérhető űrlapokkal, kérdőívekkel, adatlapokkal kapcsolatban szintén kapcsolattartási, illetve statisztikai célokat szolgáló adatokat tárolunk, és kezelünk.

A Bozótmívesek.hu Kft. az általa kezelt személyes adatokat harmadik fél számára nem adja ki, és gondoskodik az adatok védelméről, hogy illetéktelen személyek ne juthassanak hozzá. Amennyiben adataival kapcsolatban bármilyen visszaélést tapasztal, kérjük azonnal jelezze elérhetőségeink bármelyikén.

Adatainak védelme érdekében a Bozótmívesek.hu Kft. csak megfelelő azonosítás után ad ki tájékoztatást az általa kezelt személyes, illetve üzleti adatairól.

Személyes adatainak a módosítását, törlését bármikor kérheti, amit megfelelő azonosítás után 48 órán belül végrehajtunk.